Προφίλ

Σε σχέδιο και κατασκευή του MaRaiz Creative Studio, η σειρά The CAVA Project αποτελείται από πολυμορφικά και πολυχρηστικά έπιπλα από βιομηχανικά υλικά για την αποθήκευση και την ανάδειξη κρασιών, ποτών και αντικειμένων. Η σειρά εφαρμόζει ιδανικά τόσο σε  επαγγελματικούς χώρους (εστιατόρια, bars, κελάρια, χώροι υποδοχής, αμπελώνες), όσο και σε ιδ...

Σε σχέδιο και κατασκευή του MaRaiz Creative Studio, η σειρά The CAVA Project αποτελείται από πολυμορφικά και πολυχρηστικά έπιπλα από βιομηχανικά υλικά για την αποθήκευση και την ανάδειξη κρασιών, ποτών και αντικειμένων. Η σειρά εφαρμόζει ιδανικά τόσο σε  επαγγελματικούς χώρους (εστιατόρια, bars, κελάρια, χώροι υποδοχής, αμπελώνες), όσο και σε ιδιωτικούς (σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, χώροι γραφείου).

Εμπνευσμένη από το διαχρονικό δομικό σύστημα «Δοκός επί Στύλων» της ελληνικής – αλλά και διεθνούς –  αρχιτεκτονικής και τη σύγχρονη αρχιτεκτονική αντίληψη “Dom-ino  House” του LeCorbusier, η CAVA μοιάζει με ένα κτίριο σε μικρογραφία. Τα στηρίγματα σωληνώσεων  που χρησιμοποιούνται στις εγκαταστάσεις των κτιρίων – και συνήθως καλύπτονται για λόγους αισθητικής –, στην περίπτωση του The CAVA Project μετασχηματίζονται σε στηρίγματα φιαλών (τοιχοποιία) και μαζί με τα ράφια (πλάκες) και τις κολόνες δημιουργούν κάβες,  βοηθητικά τραπέζια ή τραπέζια γευστικής δοκιμής, mini bars, αποθηκευτικές μονάδες και άλλα έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Χάρη στο σπονδυλωτό σχεδιασμό της [modular design], η σειρά CAVA είναι διαθέσιμη σε πολλά διαφορετικά μεγέθη για μικρές ή μεγάλες συνθέσεις, όπως και σε ποικιλία υλικών, χρωμάτων και υφων για κάθε χώρο. Τα έπιπλα CAVA είναι πτυσσόμενα κι έχουν απλό τρόπο συναρμολόγησης.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.thecavaproject.com

Σειρά προϊόντων κατοχυρωμένη το 2015 στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (Ο.Β.Ι.) και βραβευμένη με το Bronze A' Design Award, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό A' Design Award and Competition 2017, στο Κόμο της Ιταλίας.

Περισσότερα

Προφίλ Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.