Κελάρια

Αυτό το κελάρι υψηλού σχεδιασμού θα δώσει στυλ στο μπαρ ή το εστιατόριό σας, ενώ σας επιτρέπει να δείξετε και να διαχειριστείτε τη συλλογή των κρασιών σας με ευκολία.

Οι κάβες CAVA Cellar είναι μία επιτοίχια, πολυμορφική, σπονδυλωτή ραφιέρα κρασιών για επαγγελματική χρήση σε κελάρια, εστιατόρια, wine bars και αμπελώνες. Αποτελείται από ίδια ή κα...

Αυτό το κελάρι υψηλού σχεδιασμού θα δώσει στυλ στο μπαρ ή το εστιατόριό σας, ενώ σας επιτρέπει να δείξετε και να διαχειριστείτε τη συλλογή των κρασιών σας με ευκολία.

Οι κάβες CAVA Cellar είναι μία επιτοίχια, πολυμορφική, σπονδυλωτή ραφιέρα κρασιών για επαγγελματική χρήση σε κελάρια, εστιατόρια, wine bars και αμπελώνες. Αποτελείται από ίδια ή και διαφορετικά έπιπλα CAVA Bars και Πλάκες CAVA και ιδανικά συμπληρώνεται με τα Τραπέζια Γευστικής Δοκιμής CAVA

Διαθέτουν: ραφιέρες κρασιών και ράφια διαφόρων διαστάσεων*, επιφάνειες εργασίας, βάσεις κολονάτων ποτηριών, πάγκους σερβιρίσματος, δίσκους σερβιρίσματος, φωτιστικά σώματα και τραπέζια γευστικής δοκιμής κατόπιν παραγγελίας.
Διαστάσεις: 100-∞•40-74•100-200εκ. (πλάτος•βάθος•ύψος)
*Ο modular σχεδιασμός της CAVA επιτρέπει την κατασκευή κάβας στα μέτρα σας, καθώς υπάρχει η δυνατότητα πυκνής τοποθέτησης των στηριγμάτων σε περίπτωση συγκέντρωσης πολλών φιαλών, όπως επίσης και η δυνατότητα τοποθέτησης στηριγμάτων διαφόρων διαμέτρων για μεγαλύτερες φιάλες (Μagnum).

Κάθε κάβα σχεδιάζεται κατά παραγγελία σύμφωνα με τις ανάγκες του τελικού χρήστη, μετά από ξεχωριστή μελέτη σε συνεργασία με τον πελάτη ή τον σύμβουλό του.

Για τη δημιουργία ενός custom-made κελαριού CAVA Cellar | The CAVA Project, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@thecavaproject.com

Περισσότερα

Κελάρια Υπάρχει 1 προϊόν.

Προβολή 1 - 1